Kos

Ma szerelmi téren, nagy változások várhatóak, kedves Kos, melyek kissé kibillenthetik jelenlegi kapcsolatát az egyensúlyi állapotból, ám ez nem lesz tartós. Az este folyamán ugyanakkor érdemes arra törekedniük, hogy minél több idõt töltsenek együtt, hogy megbizonyosodhassanak arról, biztosan nem maradt tüske egyikükben sem.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma végre sikerülhet egy olyan problémás kérdésben dûlõre jutnia szerelmével, ami mostanában talán sok fejfájást és kellemetlen pillanatokat okozott, s ez nem csak lelki értelemben tehet jót a kapcsolatuknak, hanem bizony a libidóját is megnövelheti mindkettejüknek, aminek egy fergeteges éjszaka is lehet a következménye! Ne álljon az események útjába, csak, mert úgy érzi, korai lenne még... Élvezze inkább az életet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-09-09

Rák

A reggel kissé feszült lehet, így könnyen kerülhet összetûzésbe szerelmével, ám a délutánra már sikerülhet rendezniük ügyes-bajos dolgaikat, s így az este már egészen kellemesen alakulhat. Ha mégis inkább elfajulni látszanának a dolgok Önök között,, próbáljon meg tudatosan a megbeszélésre, a kompromisszumra törekedni, mintsem drasztikus megoldásokba gondolkodjon.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A mai napon, a testi szerelem, a szexualitás kerülhet elõtérbe, kedves Skorpió, mindennel együtt, nyers valójában! Talán új dolgokat próbálnak ki szerelmével, vagy éppen, egy régi nagy kedvencük kerül ismét terítékre, szinte mindegy is, csak engedje át magát a szenvedélynek, s élvezzen minden egyes, együtt töltött pillanatot! Nem fogja megbánni!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: