Rák

A mai napon, igen csábító lehetõségek ígérkeznek egy kis összebújásra, romantikázásra. Hogy ezeket mennyire sikerül kihasználni, az nagyban múlhat azon, mennyire sok feladata adódik ma. Ha túl sok, valahogy érdemes lenne mégis úgy trükköznie, kedves Rák, hogy egy-két lopott pásztorórára mégis valahogy jusson idõ. Nem fogja megbánni, abban biztos lehet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szokásához híven, heves szerelmi vérmérséklete ma sem hagyja majd nyugodni hormonháztartását, mikor szerelme tárgyára pillant. Ha éppen alkalmas a helyzet, nem is baj, ha elkapja a szenvedély, kedves Skorpió, ugyanakkor, ha nem jól idõzít, meglehetõsen kínos perceket élhet át, ha forró fejjel cselekszik! Várja ki a megfelelõ pillanatot, s türelme meg fogja hozni a rózsáját.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Akármirõl is legyen szó, ma mindent kicsit felnagyíthat magában. Ez jó hír, amennyiben egy nagyon megkapó beszélgetésrõl, vagy egy kiadós szeretkezésrõl van szó, ugyanakkor, ha viszont összekapnának valamin, már nem éppen jó, ha hajlamos túlzásokba esni. Terelje szépen az elsõ verzió irányába az eseményeket és élvezzen ki minden együtt töltött percet, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: