Rák

Kissé gyanakvóvá válhat ma kedvese irányába, kedves Rák, s talán nem is ok nélkül, ugyanakkor meglehet, hogy nem szerelme a ludas a dologban, hanem valaki, egy harmadik személy, kívülrõl próbálja Õt is behálózni. Ne ellene legyen, hanem mellette, hogy együtt nézhessenek szembe a tényekkel. Sokat jelenthet most mindez!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Óhatatlanul is, rendkívüli érzelmeket válthat ki valakibõl, kedves Skorpió, az által, hogy, szokásához híven, ajtóstól ront a házba! Bármennyire is meglepõ tehát a reakciója áldozatának, ezt mindenképpen mérlegelje, mielõtt lereagálná viselkedését, meglepõdne zavarán. Adjon idõt Neki a lélegzetvételre, s akkor még jól is elsülhet a dolog!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-02-14

Szűz

Sikerülhet ma összehoznia a kellemest a hasznossal, talán a munkát a szerelemmel, s ez rendkívül élvezetes, izgalmas perceket eredményezhet, szellemi, érzelmi és testi értelemben egyaránt. Az egyetlen, amire figyelmeznie érdemes, kedves Szûz, hogy azért minden úgy és akkor történjen meg, amikor, s ahogy annak helye van, különben még a végén kínos szituáció lehet a vége a fülledt romantikázásnak!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Árnyék vetülhet ma szerelmi életére, kedves Vízöntõ, így különösen nagy erõfeszítéseket igényelhet Öntõl, hogy sikerüljön fenntartani a harmóniát szerelmi életében. Tegyen meg mindent a jó ügy érdekében, ha pedig, ennek ellenére, mégis borulna minden, igyekezzen gyorsan felállni, megrázni magát, s emelt fõvel nézni a jövõ felé!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: