Szűz

A mai napon, a testi szerelem, a szexualitás kerülhet elõtérbe, kedves Szûz, mindennel együtt, nyers valójában! Talán új dolgokat próbálnak ki szerelmével, vagy éppen, egy régi nagy kedvencük kerül ismét terítékre, szinte mindegy is, csak engedje át magát a szenvedélynek, s élvezzen minden egyes, együtt töltött pillanatot! Nem fogja megbánni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A reggel kissé feszült lehet, így könnyen kerülhet összetûzésbe szerelmével, ám a délutánra már sikerülhet rendezniük ügyes-bajos dolgaikat, s így az este már egészen kellemesen alakulhat. Ha mégis inkább elfajulni látszanának a dolgok Önök között,, próbáljon meg tudatosan a megbeszélésre, a kompromisszumra törekedni, mintsem drasztikus megoldásokba gondolkodjon.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-03 - Ma egy külsõ információ, vagy vélemény, egy kis aggodalmat kelthet önben...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: