Rák

Ma meglehetõsen féltékeny lehet valakire, akivel kapcsolatban azt érzi, igyekszik párja bizalmába férkõzni, vagy éppen, ugyanabba szerelmes, akit ön épp el akar csábítani. Ne pazarolja energiáit a közvetlen harcra, kedves Rák, inkább legyen bölcs, s figyelje meg, vajon szerelme tárgya mit kezd a helyzettel, abból most sok minden kiderülhet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A csillagok állása azt jelzi, hogy önre ma sok romantikus, vagy éppen már régóta áhított pillanat vár, aminek nagyon fog örülni. Lelkesedése ellenére, haladjon csak lassan a cél felé, egyrészt, hogy kiélvezhessen minden egyes percet, másrészt pedig, hogy nehogy a dolgok sürgetésével elrontson most mindent.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (január 13-19.) - Vedd kezedbe az irányítást!

Szűz

Hogy érvényre jutassa véleményét, s ez által elérje célját, annak más módja is van, mint a direkt, kedves Szûz! Néha az mûködik a legjobban, ha csak morzsákat hint az ember, s finoman, rávezetve a másikat terelgeti az eseményeket úgy, hogy végül elérje, amit akar! Különösen hasznos ez a módszer egy bizonyos, igencsak érzékeny területen...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Meglehet, hogy ma nagy ígéretekkel, fogadalmakkal árasztják el, de az is elõfordulhat, hogy önben merülnek fel hasonló volumenû, a változás után sóvárgó gondolatok! Bármelyik is teljesüljön e kettõ közül, ossza el kettõvel, majd vonjon gyököt, kedves Vízöntõ, s az lesz a helyes eredmény. Ha így tekint a dolgokra, késõbb nem éri majd csalódás.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: