Rák

Sok idejét kötheti le ma egy bizonyos, talán a közelmúltban történt szerelmi eseményen való gondolkodás, s ez által kissé nehéz lehet majd másra koncentrálnia. Amennyiben egy fájó dolog az, ami most a felszínre tört, úgy próbálja meg feledni a történteket, ha viszont egy pozitív élményrõl van szó, úgy gondolja ki mihamarább, hogyan is élhet még újra, ami annyira tetszett!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma egy igen furcsa szituáció állhat elõ szerelmi életében, kedves Skorpió, amikor is elsõre nehéz lesz eldöntenie, jó, vagy rossz-e, ami történik, azonban, ahogy haladnak elõre a dolgok, egyre inkább azon kaphatja magát, hogy bizony, élvezi a helyzetet, bármennyire is irul-pirul az eseményektõl. Engedje el magát, s fogadja el, amit adott az élet, holnap majd rá ér filozofálgatni a ma történteken!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2020-ban mit mond el rólad egyiptomi horoszkópod? Nekünk szóról szóra igaz… Nézd meg Te is a rád jellemzőt!

Szűz

Kedves Szûz, ma igencsak flörtölõs hangulatában lehet, mondhatni, már-már szinte képtelen megálljt parancsolni a vérének. Ez addig még becsülendõ is, amíg szíve választottja is osztozik hangulatában, ha azonban neki másfelé kalandoznak a gondolatai, vagy éppen muszáj más dolgokkal foglalatoskodnia, ne erõltesse rá akaratát, még, ha ezt puszta szeretetbõl is tenné, mert az igencsak kimerítõ lehet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma egy nagyon kellemes este várhat önre, kedves Vízöntõ, amennyiben sikerül rávennie kedvesét, hogy bízzon önre mindent, s hagyja, hogy irányítsa, ugyanis, ma rendkívül gyengéd és érzékeny lehet, s ez megsokszorozhatja nem csak vonzerejét, de erotikus teljesítményét is, így igazán boldogan ébredhet az, aki ma éjjel az ön kezébe adja a stafétabotot!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: