Szűz

A mai napon nagy eséllyel megpillanthat valakit, aki igencsak felkeltheti kíváncsiságát, beindíthatja fantáziáját. Erre leginkább most egy teljesen hétköznapi helyen, boltban, vagy üzletben, esetleg a munkahelyi kávégép mellett számíthat. Használja ki a pillanat varázsát, még ha úgy érzi, bele is pirul és szólítsa le az illetõt! Amennyiben már párban él, úgy ma egy igazán izgalmas este állhat ön elõtt. Hazafelé esetleg vegyen valamit, amit még soha, hogy még inkább feldobja a romantikus estét!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A mai napon, fürkészõ tekintetét a jövõre szegezheti, kedves Vízöntõ. Kíváncsisága nem hasztalan, hiszen fontos, hogy az ember lássa, hová tart, milyen irányba fejlõdik egy kapcsolat, különösen, ha egy olyan kulcsfontosságú dolog, mint a szerelem. Adjon magának idõt átgondolni alaposan mindent, hogy biztosan érzékelhesse, mi az, ami még realitás, s mi az, ami már csak álom!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: