Kos

Kissé hezitálhat a mai napon, hogy vajon a szerelmi életébe fektessen-e most nagyobb energiát, vagy inkább a karrierjére kéne koncentrálnia? Bármelyiket is helyezné elõtérbe, mindenképpen a másik rovására mehet ma, így kár is sokat évõdnie a dolgon, kedves Kos. Döntsön aszerint, melyik terület szorul most nagyobb figyelemre!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Az ön ízlése és szexuális szokásainak egyes elemei, néha nehezen egyeztethetõek össze mások gondolkodásával, ami némi feszültséget okozhat ma szerelmi téren. Legyen türelmes, kedves Mérleg, és ne erõltessen semmit, hanem próbálja jobban megismerni partnerét, s hagyni neki, hogy õ is közeledhessen ön felé, akkor nagyobb eséllyel, s fõleg, hamarabb megérthetik majd egymást minden értelemben! A megértés sokszor a megismerésen múlik!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ha úgy érzi, mintha kicsit akadozna szerelmével közös célkitûzésük elérése, semmiképpen se hátráljanak meg a nehézségek láttán, s fõleg, ne kezdjék el egymást vádolni a kialakult helyzet miatt. Adjanak maguknak egy kis idõt, hogy jobban egymásra hangolódva vehessék fel a küzdelmet ismét a közös céljaik eléréséért. Ne hagyja, hogy bármi is éket verhessen önök közé, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Meglehet, hogy ma azt érzi, kicsit több romantikára és szerelemes összebújásra lenne szüksége, de fõleg arra, hogy kedvese csakis önre élezze ki figyelmét. Ne kívánjon lehetetlent, kedves Oroszlán, mert most, esetleges csalódottságát, csakis magának köszönheti. Egy kapcsolatban szüksége van néha mindenkinek, így szerelmének is, akárcsak önnek!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: