Skorpió

Ha ma párja, vagy esetleg egy vonzó idegen szerelmesen közeledne önhöz, annak ellenére, hogy ideje, vagy energiája nem igazán engedi most, csak türelmesen, kedvesen hárítson, esetleg tegyen ígéretet, vagy egy pozitív megnyilvánulással zárja a körülményekbõl fakadó ellenzõ hozzáállását, nehogy túlságosan lankassza szerelme tárgyának önhöz való hozzáállását. Talán csak estig kell várniuk, s lehet, máris lesz alkalma osztozni majd vele a vágyakozásban...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Egy egészségesen mûködõ szerelmi kapcsolatban a legjobb, ha az ember sokat ígér és sokat is ad, kedves Szûz, s ön általában mindkettõben élen jár, ma mégis megfeledkezhet egy fontos apróságról, ami némi bonyodalmat okozhat már meglévõ, vagy éppen alakuló kapcsolatában egyaránt. Kutassa fel gyorsan, vajon mit felejthetett el és ne szégyelljen kérdezni, ha magától nem leli a választ!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelmi horoszkóp július 20-26. | Váratlanul tűnhet fel a színen egy kedves személy, meglehet, hogy...

Vízöntő

A mai napon alkalma nyílhat szerelmével szót váltani kapcsolatuk bizonyos momentumairól, melyekrõl kiderülhet, hogy egy kicsit talán a vártnál jobban is különbözik véleményük. A lényeg azonban nem is az, hogy az ember a párjával mindig, mindenben egyetértsen, hanem inkább az, hogy mindig megtalálják a közös hangot, s, hogy nyitottak legyenek a kompromisszumra. Törekedjenek erre, kedves Vízöntõ és úgy amúgy pedig élvezzék az életet!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: