Kos

Ma nagy izgalom foghatja el, s úgy érezheti, most egy teljesen új fejezet kezdõdik szerelmi életében. Szükséges azonban tisztában lennie azzal, kedves Kos, hogy a változásokhoz bizony önnek is változnia kell, továbbá, hogy semmit sem érdemes siettetni, vagy sürgetni. Haladjon apró lépésekkel, párjával közösen az úton, s akkor messzebbre érhetnek, mintha egyszerre akarnának mindent!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Meglehet, hogy ma túlságosan is sok lehetõséggel találkozhat szerelmi életében, melyek közül csak nehezen tud választani, sõt, akár egyáltalán nem is sikerül, s végül azt veszi majd észre, hogy minden vonat ön nélkül ment el. Ha így történne, ne sajnálja, hogy ezeket a lehetõségeket most elszalasztotta, kedves Nyilas, hisz néha nem is árt egy kis szélcsend!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-10-05

Oroszlán

Bár néha nem egyszerû õszintének lenni, vagy más õszinteségét hallgatni, különösen, ha valakihez erõs érzelmek kötik az embert, ugyanakkor mégis megéri átélni néhány kellemetlen pillanatot, hogy hosszútávon megmaradjon a bizalom, s így a kapcsolat stabilitása is. Gondoljon ma erre, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ma élénk lehet szexuális fantáziája, kedves Rák, és ennek következtében, erõs késztetést érezhet ma arra, hogy kiélje azokat valakivel. Vegye bele a játszmába az érzelmeket is, hisz minél többet összpontosít arra, amit a szíve diktál, annál közelebb juthat ahhoz, hogy beteljesüljenek szenvedélyes vágyai!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: