Rák

Természetes, ha néha úgy érzi, kedves Rák, hogy tehetetlen, különösen, hogy egy párkapcsolat mindig két emberrõl szól, s így minden csak ötven százalékos lehet alapvetõen, amit gondol. Ha más nem segít, igyekezzen saját rugalmasságát felhasználni, hogy szerelmével hamarabb dûlõre jussanak, s térhessenek vissza ahhoz, ami igazán számít!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma, talán éppen kissé néha nyers fellépésével keltheti fel egy olyan valaki figyelmét, aki hasonlóan, kissé túlfûtött szexuális téren, s ezt a kettejük közti vonzalom erõssége is jól fogja mutatni. Amennyiben szingli, akkor az út egyértelmû, kedves Skorpió, amennyiben jelenleg tartós kapcsolatban él, úgy veszélyes vizekre evezhet, ha hagyja, hogy kiforrja magát a dolog. Ne tegye!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-06-19

Szűz

Bármennyire is szeretnének ma egymásra hangolódni, együttlétüket igencsak megzavarhatja, sõt, akár teljesen tönkre is teheti, hogy teljesen máshol járnak most gondolataik. Ne hibáztassák magukat, vagy egymást ezért, ugyanis ez a sajnálatos jelenség, korunk egyik velejárója. Lépjenek túl ezen, s igyekezzenek a mai alkalmat egy olyannal pótolni, ami már egy olyan idõszakra esik, amikor jelentõsen enyhül önökön a nyomás.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma kissé ellaposodottnak érezheti kapcsolatát, még akkor is, ha józan eszével látja, hogy errõl szó sincsen. Az efféle érzések feledtetésére a legjobb módszer, ha azonnali válaszreakciót ad rá! Unalmas? Hát dobja fel! Irány az elsõ bolt, vásároljon valami olyasmit, amivel garantáltan feldobja majd szexuális életüket, legyen az egy szexi ruhanemû magának, vagy kedvesének, egy kis masszázsolaj, vagy bármi más!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: