Kos

Bármit is tervezzen ma a szívügyek terén, annak megvalósítása valószínûleg jóvalta több idõt fog igényelni a vártnál. Ne türelmetlenkedjen, kedves Kos, s hagyja magától kibontakozni a dolgokat! A végén szerelem és szenvedély lehet türelmének jutalma!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Az események ma nagy alkalmazkodóképességet kívánnak öntõl, kedves Kos, fõként munkája terén. Jól figyeljen oda kollégái fricskáira, vagy kéréseire, mert lehet, hogy bizony tesztelik és ha túl könnyelmûen válaszol, többet veszíthet, mint gondolná. Ne könnyítse meg dolgukat, ma csinálja teendõit dupla erõbedobással.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma semmiképp se végletekben, hanem kompromisszumokban és a dolgok inkább játékos, vidám rendezésében gondolkodjon, kedves Mérleg, ugyanis csak így kezelhetõek tartósan az esetleges ellentétek, nagyobb sérülés nélkül. Ha próbálnak a nehézségek ellenére is, mindinkább boldogabbak lenni, akkor általánosan ez sikerülni is fog, s sokkal szebb és könnyebb lesz az élet, mintha mindenbõl ügyet csinálnának. Gyakorolják közösen ezt a fajta konfliktuskezelést!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek képtelenek segítséget kérni

Nyilas

A mai napon, érezhetõen jó irányba haladnak majd szerelmi téren a dolgai, ami igencsak feldobhatja napját. Ne sürgessen semmit, ne is türelmetlenkedjen, azonban bátran tegyen rá még egy lapáttal a jó szélre, s flörtöljön, kacérkodjon kedvére. Amennyiben mindez termékeny talajra hull, úgy éjszakai örömök is követhetik a nappali boldogságot!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma igen eredeti módon fejezheti ki érzéseit, ami meglepõ reakciókat válthat ki szerelme tárgyából, remélhetõleg, kifejezetten jó értelemben. Az efféle cicázás folytán meglehetõsen könnyed hangulatban telhet a nap, tartsák bármennyire is korlátolt körülmények között az interaktust, aminek eredményeként estére egészen közel kerülve egymáshoz juthatnak el az ágyig, ahol szintén kellemes élményekkel gazdagodhatnak. Szerelemben gazdag napot, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: