Kos

A jelenlegi szerelmi életére, vagy annak változásaira vonatkozó tervei, most jelentõsen eltérhetnek a valóságtól, mondhatni, valahogy nem így képzelte az egészet. Ennek két oka lehet: vagy nem a megfelelõ partnerrel van együtt, vagy tervei túlzóak, talán mindkettõ. Döntse el, hogy mit szeretne és apró lépésenként vezesse be újításait, hogy menet közben legyen elég ideje realizálni vágyait, akkor biztosabban célt érhet, legyen az bármi is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai napon fontos lehet, hogy, ha bármi megingást is érzékel kapcsolatában, most csakis visszafogottan közelítsen szerelme tárgyához, s türelmesen hallgassa végig, mi nyomja a szívét, mit is érez most, s miben látja a helyzet megoldását. Biztosítsa támogatásáról, segítsen neki, s igyekezzen minél több mindenben tanácsot adni, ha esetleg közvetlenül most nem segíthet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ön nem fél a szerelmi életében sem beleállni a konfliktusokba, ha úgy érzi, valamit mondania kell, vagy a másik félnek van fontos mondanivalója. Ennek ellenére mégis elõfordulhat, hogy nem sikerül azonnal megoldaniuk a problémát, de mindenesetre, nyitott hozzáállással máris közelebb juthatnak a megoldáshoz. A lényeg, hogy ne riadjanak továbbra sem vissza a kihívásoktól, hiszen egy szerelmért is meg kell harcolni minden egyes nap, csak hol kisebbek, hol nagyobbak a csaták!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai napon felerõsödhetnek érzelmei, így a szerelem terén is a felszínre törhetnek érzései. Nem lesz azonban egyszerû dolga kifejezni, megvitatni ezeket az érintettel a körülmények miatt. Ne adja fel, várjon a megfelelõ pillanatra, kedves Oroszlán, amikor minden tökéletes egy mély beszélgetés lebonyolításához. Sokat számít a jó idõzítés!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: