Kos

Megeshet, hogy míg a nap folyamán, kissé eseménytelenül telik az idõ, estére aztán egyre inkább bemelegedhet, s nagy eséllyel, néhány igen romantikus, erotikában gazdag pillanatra is lehet számítani. Mielõbb kezdjen el ráhangolódni a dologra, kedves Kos, hogy növelje a megvalósulás esélyét!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma ne is törõdjön mással, ha teheti, csakis testi és lelki egészsége megõrzésével, vagy éppen önmaga kényeztetésével, kedves Kos, ami már igencsak idõszerû lehet. A jó teljesítmény alapköve, hogy az ember jól érezze magát a bõrében, s talán mostanában éppen ezzel elehet baj. Orvosolja!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma ahhoz, hogy közös életük egyensúlyba kerüljön/maradjon, alkalmasint érdemes lehet fejben összegyûjteni, majd egy kiadós párbeszéd során tisztázni a mostanában felmerült, kisebb nagyobb nézeteltéréseiket kedvesével. Ne hagyják abba a dialógust, amíg mindketten nem lesznek maximálisan elégedettek az eredménnyel. Ezt követõen, jöhetne egy kis ünneplés, s talán a békülés élvezetes része is...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-07-06 - A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár...

Nyilas

Talán egy régebbi szerelmi dilemma, amirõl már azt hitte, a múlté, ma mégis visszaköszönve, kisebb, nagyobb vitákat, veszekedéseket generálhat ön és kedvese között. Ha már a múltból jött a démon, esetleg ellenszere is ott rejtõzhet. Találja meg, kedves Nyilas, s ez úttal gyõzze le, örökre!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma, bármennyire is akar, annál inkább frusztrálhatja, mások, látszólag rideg, tárgyilagos, már-már szenvedélymentes hozzáállása a szerelemhez. Amennyiben párján tapasztalná ezt, úgy ne vegye magára, nincs önnel semmi baj, egyszerûen csak talán most túl sok mindenre kell koncentrálnia egyszerre, s ezért nem képes érdemi figyelmet fordítani kapcsolatukra. Legyen megértõ, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: