Rák

Ma egy meglehetõsen kínos beszélgetésre kerülhet sor, mely ugyanakkor, rendkívül sokat segíthet a jelenlegi kapcsolat dinamikájának helyreállításában. Ehhez azonban meglehet, hogy nem csak, hogy mindkettejüknek engednie kell, de meglehet, hogy kijjebb kelhet tolni a határokat is a kelleténél! Nehéz nap lehet tehát a ma, legalábbis szerelmi téren, kedves Rák.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma akár több programját és le kellhet mondania, csak, mert kedvesének szüksége van önre. Ha nehéz is, tegyen a kedvére, hiszen néha mindenkinek lehetnek érzékenyebb pillanatai az életben. Talán holnap majd ön kér tõle viszont valamit!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-08-13

Szűz

Meglehet, hogy ma egy különleges szerelmi találkozóra kerül sor, talán kedvesével tûztek ki randevút, esetleg a helyszín különleges, vagy éppen, egy új szerelmi partnere hívta el valahová. Akárhogy is, a legfontosabb, hogy, amikor együtt lesz ma szíve választottjával, legyen rugalmas és spontán, most akkor sikerülhet a legjobban egymásra hangolódniuk, s megfogni a pillanat varázsát!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A mai nap, igencsak szenvedélyesnek ígérkezik, kedves Vízöntõ, amikor is, heves érzelmi kitörések, valamint igazi, parázs hangulat jellemezheti kapcsolatát, szerelmi életét. Akár szingli, akár párban él, a mai nap nem az unalomról fog szólni, az egyszer biztos!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: