Kos

Annak ellenére, hogy ma eleinte kevésbé tud a szerelmi életére koncentrálni, egyéb teendõi miatt, az estére igencsak megjöhet a kedve egy jó beszélgetéshez, a szerelmeskedéshez. Jobb késõbb, mint soha, kedves Kos, hát tegye emlékezetessé az estét!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma igencsak kettõsen alakulhat a szerelmi élete, kedves Mérleg: vagy nagyon izgalmasan és szenvedélyesen, vagy éppen ellenkezõleg, azaz eseménytelenül. S, hogy min múlik, melyik is érvényesül? Az most csakis az ön hozzáállásán múlhat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Biztos, romantikus kapcsolat reményében randiznak a föld jegyű emberek

Nyilas

Ne rettentse vissza a nagy vallomásoktól, hogy sebezhetõvé válhat az által, ha õszintén kitárja szívét valaki elõtt, kedves Nyilas, hiszen, mély érzések és szenvedély nélkül a szerelem olyan, mint a virág, illat nélkül. Valahogy nem az igazi...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ha valami kicsit lassan is megy, még nem jelenti azt, hogy baj van, kedves Oroszlán! Persze, mindenki szereti siettetni a jó elkövetkezését, de most azzal szembesülhet, hogy bizony, néha igencsak rögös lehet az út odáig, s olykor nagyon sok türelmet is kívánhat. A nehéz pillanatokban, gondoljon arra, ami az út végén várja, s tartson ki! Megéri!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: