Rák

Ma meglehetõsen heves viták robbanhatnak ki ön és szerelme között, különösen, ha nem tudnak dûlõre jutni a legalapvetõbb kérdésekben sem. Ne aggódjon, ha úgy érzi, emiatt kicsit ingoványos lett a lábuk alatt a talaj, kedves Rák, ugyanis, amíg ennyire képesek kihozni egymást a sodrukból, addig legalább biztosan, hogy valódi, nagy érzelmek vannak a háttérben!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma kissé túl sok érzelmi behatás érheti, kedves Skorpió, melyeket most különösen türelmetlenül kezelhet. Igyekezzen szenvedélyességét azonban inkább valami élvezetes ?dologba? ölni szerelmével, mintsem viták sorozatával reagálni a jelen problémáira. A szex valóban nem megoldás, ahogy mondani szokás, ugyanakkor kétségtelen, hogy néha átsegíthet egy kapcsolatot egy-egy nehéz helyzeten. Higgadt fejjel amúgy is könnyebb gondolkodni, s valljuk be, nincs is annál nyugtatóbb, mint egy kiadós szeretkezés!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ebben a 3 csillagjegyben nem könnyű megbízni

Szűz

Bár nehéz nem elfogultnak lenni, ha szívügyekrõl van szó, kedves Szûz, ma mégis akkor hozhatja ki a napból a legtöbbet, ha sikerül megtalálnia az arany középutat a maga és kedves vágyai között! Érdemes próbálkozni, mert siker esetén rendkívül élvezetes és emlékezetes pillanatokat élhetnek át együtt, melyek biztosan megérik majd a fáradságot!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Könnyen valószínûsíthetõ, hogy magas várakozásai azt eredményezik, hogy ma kissé csalódottnak érzi magát, különösen, amikor nem éppen az látszik kibontakozni valamibõl, amit szeretett volna. Vagy tegye alacsonyabbra a lécet, kedves Vízöntõ, vagy keressen olyat, aki képes megugrani!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: