Bak

Néha az ember érzései, tettei, homlokegyenest ellenkeznek a józan eszével, ám ez, ha szerelemrõl van szó, így természetes! Fontos ugyanakkor, hogy az ember sose lépjen át egy bizonyos határt, ami már az õrület irányába mutat, azonban, néha nehéz meghatározni, pontosan hol is húzódik ez a mezsgye...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma az élet egy olyan szituációba sodorhatja önt, kedves Bak, amelyben meg kell tanulnia megosztani másokkal személyes gondolatait. Sokszor jó valakinek elmondani azokat a dolgokat, amik bántanak bennünket, ám ez önre a legkevésbé sem jellemzõ. Ne meneküljön el a helyzetbõl, hiszen lehet, hogy ha felszakad a gát, megkönnyebbül terhétõl.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Kissé megbillenhet jelenlegi kapcsolatában az egyensúly, melynek mielõbbi helyreállítása nagyban múlhat azon, mennyire is képes a rugalmasságra. Ehhez meglehet, hogy átmenetileg kénytelen félretenni konzervativistását, s olyan, eddig ismeretlen terepre tévedni átmenetileg, ahol még sosem járt! Talán nem is biztos, hogy olyan szörnyû ez az egész, ha jobban belegondol...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az univerzum energiái ma a lelassulás irányába terelhetik életét, kedves Bika. Bizony néhány változás fog beállni életében az elkövetkezendõ idõszakban, de ha túl gyorsan akarja azokat meglépni, könnyen belebonyolódhat, s akár még rosszul is elsülhetnek tevékenykedései. Csak nyugalom, kedves Bika, a fontos dolgok átgondolására mindig hagyjon elegendõ idõt magának.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-27

Halak

Ma kissé kevés ideje juthat szerelmi életére, amit szíve nagyon megsínylõdhet. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Halak, ugyanis hamarosan újra egymás karjaiban lehetnek majd, s akkor fontos, hogy jókedvû és vidám legyen!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Amíg fantáziája az egekben szárnyalhat, addig meglehet, a valóság szinte csak vánszorogva halad utána. Ebbõl fakadóan, kissé frusztráló lehet, hogy bizonyos tényezõk miatt, nem tudja megélni vágyait úgy, ahogy szeretné, s azzal, akivel szeretné. Fel a fejjel, kedves Ikrek, hamarosan fordulhat a kocka, csak legyen még egy kis türelemmel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az élet bizony folyamatos változások sorozata, kedves Ikrek, de ha otthon marad, akkor bizony sok olyan dologból kimarad, amikbõl tapasztalatot, bölcsességet gyûjthet. Vannak dolgok, amikrõl csak úgy tudunk véleményt mondani, ha saját bõrünkön tapasztaljuk. Ne féljen hát, ne maradjon otthon, irány a külvilág.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: