Mérleg

Ma rendkívüli súlya lehet a szavainak, kedves Mérleg, így különösen ügyeljen arra, mit is mond szerelmének, s fõleg, hogy hogyan, mert könnyen lehet, hogy nem kevesebb, mint a közös boldogságuk múlik ezen! Ne kockáztasson, menjen biztosra, legyen kedves, elõzékeny és mindenekelõtt tapintatos!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Meglehet, hogy ma kissé nehezen, vagy talán, egyáltalán nem lesz képes kellõ mértékben lázba jönni szerelmi téren, s ezt kissé nehezményezheti kedvese, ami bizony, kisebb-nagyobb feszültségeket eredményezhet önök között. Ez normális dolog, hát ne is tulajdonítsanak neki nagyobb jelentõséget, mint amekkorát okvetlen muszáj!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-02-23

Oroszlán

Amennyiben ma egy párkapcsolati probléma merülne fel életében, úgy mindenképpen igyekezzen több szemszögbõl is megvizsgálni a dolgot, s csak aztán fogalmazza meg véleményét, nehogy aztán egy forró fejjel hozott döntés, romba döntse boldogságát. Néha már azzal is megelõzhetõ a baj, ha az ember elszámol tízig.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Amennyiben ma egy randevúra kerülne sor, úgy most semmiképp se adja magát könnyen, inkább tegye alaposan próbára a partnere türelmét, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy kitartó, s így valóban õszinték a szándékai. Ha jelenleg párban él, úgy ma egy igen kellemes estében lehet része kedvesével, akivel minden bizonnyal hamar sikerül majd egymásra hangolódniuk.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: