Kos

Ma fontos, hogy jól mérje fel a saját határait, korlátait, kedves Kos, s azt, hogy meddig is érdemes még elmenni a szerelem jegyében. Néha bármennyire is szürreálisnak tûnik, vagy bármennyire is nem szeretnénk, bizony, van az, az áldozat, amit már egy szerelem sem ér meg...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Bármi is történjék, ma semmiképpen se gondolja túl a dolgokat, kedves Mérleg, s pláne ne lásson bele mindenben valami olyasmit, ami nincs is ott. Mind a szerelem féltés, mind pedig a túl sok elvárás rossz tanácsadó!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp május 16. szombat – Jól figyeljen most a legtöbb csillagjegy, csodás híreink...

Nyilas

Ma, bármi rossz is történne szerelmi téren, könyvelje el egyszerûen annak, hogy ez most egy ilyen nap, amikor valahogy semmi sem akar úgy mûködni, mint kellene, s hamar lépjen is túl rajta, kedves Nyilas, ugyanis most, tényleg csakis errõl van szó a csillagok szerint!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Meglehet, kedves Oroszlán, hogy ma valaki, puszta szeretetbõl, megpróbálhat átlépni önnel szemben egy bizonyos határt, s ezt nagyon nehezen tudhatja kezelni, mégis, érdemes valamelyest rugalmasabban állnia a dologhoz, hiszen a lényeg nem is anyjaira az, ami történik, hanem inkább az ön iránti rajongás, amely inspirálja az eseményeket. Próbáljon meg ezúttal szemet hunyni a határsértés felett!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: