Kos

Ma akkor alakulhat a lehetõ legideálisabban szerelmi élete, kedves Kos, ha nem vár sokáig semmire, hanem maga megy elébe az eseményeknek! Ez persze nem azt jelenti, hogy okvetlen sürgessen meg mindent, ami csak történik, csupán azt, hogy, ha vágyik valamire, vagy igazán szeretne valamit, akkor tegyen meg mindent azért, hogy pontosan úgy alakuljanak a dolgok, ahogy azt elképzelte!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma egy kissé kevés ideje juthat a szerelmi életére, vagy legalábbis, jóval kevesebb, mint amennyire szükség lenne most. Ennek megfelelõen, kezelje türelemmel és tapintattal az e téren folyó eseményeket, különösen, ha tudja, hogy szerelme nagyon érzékeny az ilyesmire. Tanúsítson megértést, s igyekezzen minél többet vele lenni, amennyit csak lehet!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma valami komoly fejfájást okozhat önnek szerelmi téren, talán csalódás az, amit érez, talán csak szokatlan élethelyzetbe került e téren, vagy egyszerûen, valami olyasmit érez a szíve legmélyén, amit eddig még soha. Bárhogy is legyen, a legfontosabb, hogy semmiképpen se lépjen a tettek mezejére addig, kedves Nyilas, amíg nem tisztázta le magában aktuális érzéseit!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma csak óvatosan tegyen szerelmi ígéreteket, kijelentéseket, ha biztos abban, hogy be is tudja váltani õket, kedves Oroszlán, különben jobban felborulhat a béke, ha könnyelmûen bánik az ilyesmivel, mint amennyire eredetileg veszélyben volt. Este mindenképpen lepje meg szerelmét valami aprósággal, az sokat lendíthet/enyhíthet a dolgokon!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: