Rák

Ma rendkívüli, szexuális finomhangolásának köszönhetõen, különleges bánásmódban részesítheti kedvesét, akit, ha ügyes, most valósággal megõrjíthet! A kérdés csak az, vajon viszonzásul is hasonló élményekben lehet majd része? Tegyen egy próbát, kedves Rák, s elválik!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szokásához híven, heves szerelmi vérmérséklete ma sem hagyja majd nyugodni hormonháztartását, mikor szerelme tárgyára pillant. Ha éppen alkalmas a helyzet, nem is baj, ha elkapja a szenvedély, kedves Szûz, ugyanakkor, ha nem jól idõzít, meglehetõsen kínos perceket élhet át, ha forró fejjel cselekszik! Várja ki a megfelelõ pillanatot, s türelme meg fogja hozni a rózsáját.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-23

Vízöntő

A szerelmi életével kapcsolatos optimizmusa és lelkesedése esetleg egy olyan lépés megtételére késztetheti ma, ami elég kockázatosnak, s nem kevésbé kiszámíthatatlan végkimenetelûnek ígérkezik. A kérdés az, kedves Vízöntõ, hogy vajon ez ok-e arra, hogy meg se próbálja, amit megtenni viszont annyira nagyon szeretne? Merjen és nyerjen, hisz végül is a szerelem egésze is egy nagy kockázat!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: