Kos

Ma fontos, hogy jól mérje fel a saját határait, korlátait, kedves Kos, s azt, hogy meddig is érdemes még elmenni a szerelem jegyében. Néha bármennyire is szürreálisnak tûnik, vagy bármennyire is nem szeretnénk, bizony, van az, az áldozat, amit már egy szerelem sem ér meg...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Emese, Sarolta

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen mértékben hazudnak az egyes csillagjegyek: Százalékokban mutatjuk, horoszkópod szerint mennyire vagy hazug

Nyilas

Ma kissé fáradékony, s ez által idegesebb lehet a szokásosnál, kedves Nyilas, így, minden bizonnyal, nem kedvez a mai nap a mélyebb szerelmi témák kibontakoztatásának, így nem is érdemes ilyesmire fecsérelni az együtt töltött idõt. Koncentráljanak kedvesével inkább a feszültség-levezetés más, sokkal kellemesebb módozataira... Nem fogják megbánni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ne üsse agyon a pillanatot valami botorsággal, kedves Oroszlán, csak, hogy igaza legyen! A boldogság nem az, ha szüntelen ki tudok állni magamért a párommal szemben, esetleg harcolok a szerelem ellen, érezzek bármit is, hanem az, ha harmóniába tudom hozni vele magam, legyen közöttünk bármekkora szakadék is. Elfogadni és szeretni! Tûzze ma ezen jelszavakat a zászlajára!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: