Rák

Valaki ma elgondolkodtathatja szerelmi életével kapcsolatban, s titkon talán érzi is, igaza van az illetõnek. Ez még jól is hathat jelen, vagy alakuló kapcsolatára, kedves Rák, amennyiben továbbgondolja a hallottakat, s nem tanácsként, hanem inkább meglátásként kezeli a bölcs szavakat, hiszen a legjobban mégiscsak Ön lát bele a szívügyeibe. Ezt ne tévessze szem elõl!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A testi szerelem, bár fontos, de ma könnyen ráébredhet, kedves Skorpió, hogy bizony van, amire nem éppen a legjobb megoldás. Próbáljon meg egy kicsit jelen, vagy alakuló kapcsolatának a lelki aspektusaira koncentrálni, s inkább az érzelmi szálakat gondozni, erõsíteni, mert most erre lehet a legnagyobb szükség ahhoz, hogy továbbra is jól mûködhessen a kémia!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-10-06

Szűz

Meglehet, kedves Szûz, hogy ma kissé túlbonyolít valamit szerelmi téren, ami pedig igen egyszerû! Mivel ösztönei általában nem szokták tévútra vezetni szívügyekben, nyugodtan hagyatkozzon rájuk, s csak akkor vigyen logikát a dolgokba, ha úgy gondolja, más már nem segíthet kioldani a Gordiuszi csomót.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Elõfordulhat, hogy ma mond, esetleg tesz valamit, kedves Vízöntõ, ami kissé rosszul eshet párjának, s ez némi feszültséget okozhat Önök között. Ne kövesse el azt a hibát, hogy makacsul ragaszkodik álláspontjához, kerül, amibe kerül, inkább mondja ki, hogy bocsánat, s máris boldogabb lehet az élete! Ne pazaroljon el egyetlen percet sem butaságokra ama idõbõl, melyet szerelmével tölthet...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: