Rák

Ma valaki felhívhatja a figyelmét a jelenlegi kapcsolatában egy olyan dologra, ami, bármennyire is kényelmetlen, de igaz, s talán itt az ideje elfogadni, avagy változást eszközölni e téren. Gondolja át, kedves Rák, mi lenne a helyes, s, hogy mennyire képes/érdemes tolerálnia tovább a dolgokat. Lehet, hogy éppen itt az ideje egy nagyon õszinte beszélgetésnek?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Mindenképpen igyekezzen ma kiemelt figyelmet fordítani szerelme szavaira, mert meglehet, hogy egy fontos dolgot próbál közölni Önnel, ám nem direktbe, hanem inkább a mondanivalója sorai közé rejtve. Ha sikerül kihámozni a lényeget, térjen rá nyugodtan, s beszéljék meg a dolgot, ezzel most nagyot könnyíthet kedvese, s talán önmaga lelkén is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így találod meg idén tavasszal a lelki társad a csillagjegyed alapján

Szűz

A mai nap könnyen átértékelõdhet valami Önben szerelmi téren, kedves Szûz, talán titkon érzi, hogy jelenleg nem mennek mégsem annyira dinamikusan a dolgok, mint ahogy az kívülrõl látszik, esetleg, amennyiben szingli, kezdi megérezni, miért is magányosak mostanában az estéi. Mindazonáltal, ne aggódjon mindemiatt, hisz a probléma felismerése azt jelzi, hogy megtette az elsõ lépést a megoldás felé!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma kissé unalmasnak, laposnak érezheti szerelmi mindennapjait, kedves Vízöntõ, s így erõs vágy ébredhet Önben az új, az ismeretlen iránt, vagy legalábbis, hogy történjen már valami. Akármennyire is frusztráló az állandóság és a nyugalom, vigyázzon, mit kíván!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: