Rák

A mai nap vigyázzon az éles és néha kegyetlenül õszinte nyelvével, kedves Rák, ugyanis könnyen megbánthatja szerelmét, ha nem bánik jól a szavakkal. A forma legalább annyira fontos, mint a közlendõ, különösen, ha szerelemrõl, érzelmekrõl van szó, hiszen, ilyenkor mindenki sokkal érzékenyebb, sebezhetõbb.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A gyengédség ma áthathatja egész szerelmi életét, így szinte annak minden aspektusát tekintve számíthat a kényeztetésre, törõdésre párjától, akivel most nagy lehet önök között a harmónia. Amennyiben még nem találta meg az igazit, nos, kedves Skorpió, ma egy nagy lépést tehet a cél felé, amennyiben igyekszik kimozdulni, s kellõ nyitottságot mutatni az új emberek irányába! Néha a boldogság nagyon kicsin múlik!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért vonzod be a rossz hangulatot a kapcsolatodba a csillagjegyed szerint!

Szűz

Ha ma kellõképpen türelmes, s jól kombinálja ösztöneit a józan eszével, azzal most jobban felfûtheti kapcsolatában a szenvedélyt, mit eddig bármikor! A harmónia nem csak érzelmi síkon, hanem a szexualitás terén is legalább annyira fontos dolog, mint hasonló vérmérséklet és igények, így érdemes törekedni rá!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Amennyiben jelenleg szingli, kedves Vízöntõ, úgy a mai nap nagyon is eltalálhatja Ámor nyila, már csak az a kérdés, hogy ez fordítva is igaz-e, azaz, viszonzásra talál-e, eme hirtelen jött szerelem? Ha már tartós kapcsolatban él, most meglehet, hogy újra fellángol önök között a láng, s annál nagyobb intenzitással fog lobogni, minél inkább csak pislákolt mostanában!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: