Kos

Meglehet, kedves Kos, hogy amennyiben szerelmi élete nem éppen úgy alakul, ahogy azt szeretné, azt most csakis az önmaga által állított korlátoknak köszönheti, melyek ledöntésének talán épp itt lenne a legfõbb ideje! Kár óvatoskodni a szerelemben, már csak azért is, mert még a legbiztosabb sem biztos soha, ha érzelmekrõl van szó, hisz azok néha pont ellentétesek a józan ésszel!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma egy kissé nyugtalaníthatja valami szerelmi téren, talán kedvesével nem egyezik a véleményük valamiben, vagy éppen, még alakuló kapcsolata látszik megtorpanni valami miatt. Akárhogy is, most a valódi tényállás és a válaszok felderítése sok türelmet és kitartást igényelhet, de lehet, hogy éppen ettõl válik majd erõsebbé az ön és szerelme közti kapocs, így megéri a fáradság.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-11-07

Nyilas

Meglehet, hogy ma kissé nehezen tudja túltenni magát valamin, amit kedvese mond, vagy tesz, mégis érdemes lenne hamar felednie a történteket. Ha valami fáj, de megbocsátunk, akkor jobb hamar újra visszazökkeni az eredeti kerékvágásba, hogy legyen is érdemi foganatja a dolognak, ha viszont erre képtelenek vagyunk valami miatt, akkor talán nem is lett volna szabad megbocsátanunk...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az önzés és a birtoklási vágy nem j tanácsadók a szerelemben, ez egyszer biztos, kedves Oroszlán, ugyanakkor, a túlzott lazaság sem, még, ha csak látszólagos is! Igyekezzen tehát megtalálni az egyensúlyt az akarom és a nem is annyira fontos között, különben ez a hullámzás idõvel nagyon destabilizálhatja szerelmi életét. Döntse el, mit akar, s hajtsa ki, de okosan, szinte észrevétlenül!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: