Rák

Kissé gyanakvóvá válhat ma kedvese irányába, kedves Rák, s talán nem is ok nélkül, ugyanakkor meglehet, hogy nem szerelme a ludas a dologban, hanem valaki, egy harmadik személy, kívülrõl próbálja Õt is behálózni. Ne ellene legyen, hanem mellette, hogy együtt nézhessenek szembe a tényekkel. Sokat jelenthet most mindez!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Óhatatlanul is, rendkívüli érzelmeket válthat ki valakibõl, kedves Skorpió, az által, hogy, szokásához híven, ajtóstól ront a házba! Bármennyire is meglepõ tehát a reakciója áldozatának, ezt mindenképpen mérlegelje, mielõtt lereagálná viselkedését, meglepõdne zavarán. Adjon idõt Neki a lélegzetvételre, s akkor még jól is elsülhet a dolog!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-06

Szűz

Sikerülhet ma összehoznia a kellemest a hasznossal, talán a munkát a szerelemmel, s ez rendkívül élvezetes, izgalmas perceket eredményezhet, szellemi, érzelmi és testi értelemben egyaránt. Az egyetlen, amire figyelmeznie érdemes, kedves Szûz, hogy azért minden úgy és akkor történjen meg, amikor, s ahogy annak helye van, különben még a végén kínos szituáció lehet a vége a fülledt romantikázásnak!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Árnyék vetülhet ma szerelmi életére, kedves Vízöntõ, így különösen nagy erõfeszítéseket igényelhet Öntõl, hogy sikerüljön fenntartani a harmóniát szerelmi életében. Tegyen meg mindent a jó ügy érdekében, ha pedig, ennek ellenére, mégis borulna minden, igyekezzen gyorsan felállni, megrázni magát, s emelt fõvel nézni a jövõ felé!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: