Kos

Ma feltûnhet szerelme közelében valaki, aki némi féltékenységet válthat ki Önbõl, s ez meglehetõsen frusztrálttá teheti. Bármennyire is kavarognak Önben az érzelmek, kedves Kos, most a jó stratégia, a minél kevésbé látszik, annál jobb! Uralkodjon Önmagán, s hamarosan csak egy halvány rossz emlék lesz csupán a zöldszemû szörny!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma egy összejövetel, vagy éppen, görbe este alkalmával, megismerkedhet valakivel, aki még a késõbbiek folyamán, akár akarata ellenére is, nagy befolyással lehet a szerelmi életére, boldogságának alakulására, a kérdés csak az, milyen módon? Ezt kell valahogy kiderítenie!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-23

Nyilas

Ma egy aprócska ügybõl, hajlamos lehet nagyot csinálni, s ennek következtében, a sokszorosára nõhet a kedvesével való összeveszés kockázata. Ha ezt el szeretné kerülni, igyekezzen tudatosan arra törekedni, hogy elnyomja csapongó érzelmeit, s megválogassa kedveséhez idézett szavait. Ha ez sikeról, az éjszaka folyamán, nagy lehet a jutalom, így megéri uralkodnia mai szeszélyes természetén!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlán ma egy szerelmi problematikával nézhet szembe, melynek ráadásul nem oly egyszerû a megoldása, mint ahogy az elsõre tûnt, s ez akár némi fejfájást is okozhat. Ha sehogy sem sikerülne csomót kötni a dologra, próbálkozzon egy pro-kontra listával, az most sokat segíthet!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: