Kos

Kedves Kos, ma egy meglehetõsen fura szituációba kerülhet valakivel, ami ugyanakkor, talán a keleténél is közelebb hozhatja Önöket hirtelen egymáshoz, s bizony még az is megeshet, hogy az éjszaka folyamán lepedõakrobatikába fullad a dolog. Amennyiben szingli, úgy soha jobbkor, ugyanakkor, ha párban él, mindenképpen igyekezzen egyértelmûen a tudtára adni a próbálkozó idegennek, hogy már foglalt a szíve.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Kedvese ma kissé furán viselkedhet, olyannyira, hogy talán nem is érti, mit és miért tesz pontosan úgy, ahogy, mindazonáltal, igyekezzen ne a miértet és a hogyant, hanem a végkifejletet nézni, az most sok mindenre választ adhat! A jelenleg párkeresõ Mérlegek ma felfigyelhetnek valakire, akinek még nagy szerep juthat a szerelmi életüket tekintve a továbbiakban, így érdemes ébernek lenniük!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma egy kissé kihívást jelenthet uralkodnia érzelmein, így ez jelentõs hatással lehet alakuló, vagy más meglévõ kapcsolatára, jó, de akár negatív értelemben is egyaránt, ezért különösen legyen óvatos, ha nyilatkozik, és nem akarja, hogy megbomoljon az Ön és szerelme közti harmónia. Az ilyen napokat egyszerûen jobb túlélni, mint megélni, higgye el!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Bármennyire is szeretné, hogy teljesüljön valami, ne feledje, vannak dolgok, amelyeket egyszerûen nem lehet erõltetni, s ennek megfelelõen, nem tehet más az ember, csak megvárja, amíg maguktól haladnak a saját útjukon. A jelen pillanatban magányos Oroszlán ma megismerkedhet valakivel, akit, bár eleinte talán nem is tud igazán hova tenni, a nap végére mégis nehezen lesz képes majd feledni, sõt, talán nem is sikerül!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: