Kos

A mai nap kissé eseménytelennek ígérkezhet szerelmi téren, kedves Kos. Ez jó hír, amennyiben boldogságuk kedvesével határtalan, ha azonban kissé unottnak, laposnak érzik kapcsolatukat, nos, akkor minden erõfeszítés ellenére sem biztos, hogy ma következik be a nagy áttörés. Mindenesetre, azért próbálkozni nem csak szabad, hanem érdemes is, hiszen a kivétel erõsíti a szabályt!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ösztönei rendkívül sokat segíthetnek egy szerelmi dilemma megoldásában, mely már talán régóta rételepedett kapcsolatukra. Ennek hatására, a nap hátralévõ részében, igencsak felszabadult lehet, így rendkívül messzire juthat szerelmével, ha mer nagyot álmodni!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-08-04

Nyilas

Szükségét érezheti a harmóniának, a folytonosságnak szerelmi életében, melybõl meglehet, hogy nagy hiány mutatkozott mostanában. Ehhez azonban fontos, hogy magában is rendezzen egy-két dolgot, hisz, ha önmaga számára is rejtély, mire is vágyik, akkor mindenki más számára is az maradhat!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai nap legnagyobb veszélye az lehet, hogy valamiért a szokásosnál könnyebben csábulhat, s ez okozhat néhány kellemetlen, vagy éppen túlságosan is kellemes, élvezetes percet, amikbõl még késõbb nagy kalamajka lehet. Csak akkor lépjen át egy bizonyos határt, ha biztos abban, hogy többet nyerhet, mint amennyit veszíthet, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: