Kos

A mai napon a szórakozás és a kedvesével, kiszemeltjével való, felhõtlen kikapcsolódás, éppúgy szóba jöhet, mint egy nagy beszélgetés a közös jövõrõl, célokról, álmokról. Bármelyikrõl is legyen szó, ha ma kellõképpen odateszi magát, rendkívül sokat fejlõdhet kapcsolatuk, a makacsságot azonban messzirõl kerülje, kedves Kos, mert az most csak árthat a fejleményeknek!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentõséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ha ma szívügyekkel kapcsolatos kérdések merülnének fel, kedves Mérleg, ne keressen rájuk logikus magyarázatot, választ, vagy megoldást, mert azok úgysem fognak mûködni. Hallgasson ösztöneire, megérzéseire, azokra most is bizton számíthat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Ma a gondolatai valahol máshol fognak járni, mint ahol kellene, kedves Mérleg! Éppen ezért környezetére kevésbé tud figyelni, s elõfordulhat, hogy elfelejti azt, amit mások mondtak önnek. Ne aggódjon, ez csak átmeneti állapot. Amennyiben van rá lehetõsége, próbáljon meg kikapcsolódni, maradjon otthon, olvasson egy könyvet, s az sem számít, ha nem jegyzi meg a történetet.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma kissé hullámzó lehet kedve, ami nem igazán hat stabilizálóan szerelmi életére sem. Igyekezzen valahogy újra egyensúlyba kerülni saját magával, kedves Nyilas, akkor kapcsolatában is hamarosan helyre állhat a rend. Ne a részletekkel, hanem a teljes képpel törõdjön!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

Rengeteg lesz ma a ház körüli tennivalója, kedves Nyilas! Annyira sok, hogy reggel azt sem tudja, hol is kéne kezdeni a teendõk felszámolását. Mivel mások segítségére nem igen számíthat, ne is idegesítse magát mg ezen is, inkább álljon neki a munkának, kezdje az önhöz legközelebbivel, aztán haladjon szépen sorban, addig, amíg el nem fárad, s ne aggódjon, ha nem sikerülne mindennel végezni, hiszen holnap is lesz nap.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ne azt nézze, kedves Oroszlán, hogy miben különböznek szerelmétõl, hanem azt, miben hasonlóak, akkor ma sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz. A boldog párkapcsolat kulcsa nem az, ha meg tudjuk változtatni a másikat, hanem az, ha el tudjuk teljes szívvel fogadni, minden apró hibájával együtt!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-11-30)

A mai napon igazán friss és eredeti gondolatai támadhatnak egy bizonyos kérdéssel kapcsolatban, mely már egy ideje a háttérben foglalkoztathatja. Ez egy ideális nap, hogy foglalkozzon a témával, s belevesse magát az elkapott száll mentén némi nyomozásba is. Az új impulzusok ráadásul most, jórészt természetükbõl fakadóan, igazán élvezetessé tehetik a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: