Rák

Tegye félre ma félénk természetét, kedves Rák, s mondja ki nyíltan, mire is vágyik testi és lelki értelemben egyaránt! Ha sikerül jól tálalnia szerelmének a dolgot, ma szinte bármit elérhet nála, csak kívánnia kell. Ne szalassza el ezt a kiváló lehetõséget!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma könnyen azt érezheti, kedves Skorpió, mintha kedvese kissé félvállról venne olyan dolgokat, amikrõl tudja, hogy fontos önnek és ez rosszul eshet. Próbáljon meg leülni és beszélni vele errõl, mielõtt még elharapózna a dolog, s komolyabban megbántaná szavaival önt!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A mostanában felgyülemlett feszültség által, ma kissé hajlamosabb lehet kitörni, mint máskor, s ez átmenetileg destabilizálhatja emberi kapcsolatait, de különösen párkapcsolatát. Próbáljon meg most kicsit kevesebb lenni, ha pedig ez mégsem sikerülne, mindenképpen kérjen bocsánatot a viselkedéséért mielõbb, ha szükséges. Néha mindenki hibázhat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Általában mindig az elsõ reakció a helyes, kedves Vízöntõ, ma azonban mégis szerencsésebbnek mutatkozik, ha elszámol tízig, mielõtt reagálna bármire is. A szerelem kényes dolog, így különben sem árt az óvatosság, ha kényes témáról van szó. Legyen bölcs és diplomatikus, akkor nem lehet baj!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma egy váratlan feladattal bízhatják meg, esetleg egy elõre nem várt, anyagi természetû változás állhat be életébe, így szüksége lesz majd minden rugalmasságára és kreativitására, hogy sikerrel zárhassa a mai, igencsak kimerítõ napot, ugyanakkor, ha ez most sikerül, rendkívül nagy lépést tehet elõre! Tartson ki, kedves Vízöntõ és mutassa meg másoknak is, hogy a szakma bizony a kisujjában van!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: