Rák

Ma meglehetõsen féltékeny lehet valakire, akivel kapcsolatban azt érzi, igyekszik párja bizalmába férkõzni, vagy éppen, ugyanabba szerelmes, akit ön épp el akar csábítani. Ne pazarolja energiáit a közvetlen harcra, kedves Rák, inkább legyen bölcs, s figyelje meg, vajon szerelme tárgya mit kezd a helyzettel, abból most sok minden kiderülhet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A csillagok állása azt jelzi, hogy önre ma sok romantikus, vagy éppen már régóta áhított pillanat vár, aminek nagyon fog örülni. Lelkesedése ellenére, haladjon csak lassan a cél felé, egyrészt, hogy kiélvezhessen minden egyes percet, másrészt pedig, hogy nehogy a dolgok sürgetésével elrontson most mindent.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 10. péntek – Nagyon sűrű lesz a mai nap...

Szűz

Hogy érvényre jutassa véleményét, s ez által elérje célját, annak más módja is van, mint a direkt, kedves Szûz! Néha az mûködik a legjobban, ha csak morzsákat hint az ember, s finoman, rávezetve a másikat terelgeti az eseményeket úgy, hogy végül elérje, amit akar! Különösen hasznos ez a módszer egy bizonyos, igencsak érzékeny területen...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Meglehet, hogy ma nagy ígéretekkel, fogadalmakkal árasztják el, de az is elõfordulhat, hogy önben merülnek fel hasonló volumenû, a változás után sóvárgó gondolatok! Bármelyik is teljesüljön e kettõ közül, ossza el kettõvel, majd vonjon gyököt, kedves Vízöntõ, s az lesz a helyes eredmény. Ha így tekint a dolgokra, késõbb nem éri majd csalódás.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: