Kos

Ma a szívügyeit igencsak felkavarhatják a kozmosz erõi, ám most minden zavar és kétség ellenére is igyekezzen hû maradni elveihez, kedves Kos! Egyen, igyon, táncoljon, szórakozzon és ismerkedjen kedvére ma este, de akármennyire is felfokozná vágyait valaki, mindenképpen várjon pár napot, mielõtt egy sebtében kialakult kapcsolatát hagyná, hogy újabb szintre lépjen!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai napra jócskán kijuthat önnek a tennivalókból, ám mindezt ön vállalta, így ne orroljon meg kedvesére, ha szóvá teszi a dolgot. Bár a napja mozgalmasan telhet, de az este még megmenthetõ, ha fejben már reggeltõl fogva készül a kikapcsolódásra, aminek éppen itt a legfõbb ideje! Ha pedig szerelmétõl mégis távol kényszerülne tölteni az éjszakát, gondoljon sokat rá, s néha vonuljon el egy kicsit a hangos társaságtól, hogy kapcsolatba lépjen vele! Ennyi igazán kijár önöknek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-15

Nyilas

A mai napon törekedjen céltudatosan arra, hogy mielõbb letudja az olyan feladatait, melyek távol tartják szerelmétõl és siessen hamar hozzá, mihelyt végezett, hogy mielõbb megkezdhessék közösen az estére való hangolódást. A Vénusz befolyásának köszönhetõen, most egy rendkívül érzelemdús és romantikus éjszakára számíthatnak, amikor is bármi megtörténhet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai napon felkorbácsolódhat önben a vágy, hogy valami extra, valami különleges történjen önnel ma este. Minél nagyobb dologban gondolkodik most, annál kevésbé érhet célt! Ne tervezzen elõre inkább semmit, hanem gondolkodjon apró, romantikus gesztusokban, most az mûködhet a legjobban eme izgalmakkal teli, varázslatos éjszakán...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: