Rák

A mai napon legyen óvatos a szívügyekkel kapcsolatosan, kedves Rák, mert akár csak egy oda nem illõ megjegyzésével is felborzolhatja kapcsolatában a kedélyeket, s még a végén egész nagy veszekedés is kerekedhet a dologból, ha nem vigyáz. Ha jelenleg szingli, akkor is bánjon csínján a szavakkal, mert egyesek most nagyon is félreérhetik szellemeskedését, játékos közeledését. Kitartás, kedves Rák, az este már sokkal ígéretesebben alakul majd, ha óvatos marad!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A mai napon igencsak erotikus vizekre kalandozhatnak gondolatai, melyek megélésében nem biztos, hogy partnernek bizonyul kedvese, kiszemeltje, mindazonáltal próba szerencse! Amúgy is kár lenne csak úgy veszni hagyni ennyi jó irányba terelt energiát, így ha más nem, egy kis játékosság, vagy akárcsak egy pár, szenvedélyesen megélt pillanat is több, mint a semmi. A szerelem minél felkavaróbb, annál jobb és õszintébb!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A mai napon könnyen elragadhatják az érzelmei, így érdemes most, szerelem, kapcsolat ide, vagy oda, kissé magában tartania a dolgokat, de legalább is semmiképpen se cselekedjen megfontolás nélkül, különben nagy károkat okozhatnak szavai erõs érzelmi töltetük miatt. Adjon magának és szerelme tárgyának egy kis idõt, hogy mindketten ráhangolódhassanak az új felállásra, s akkor rövidesen minden a helyes úton halad majd tovább.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: