Rák

Ma egy kisebb elszólása, esetleg csípõs megjegyzése, sértõdéshez vezethet, s meglehet, hogy nehezebb lesz visszavonnia a dolgokat, mint gondolná. Próbálkozzon kitartóan, mert valószínûleg, hogy ezúttal joggal mérges önre annyira kedvese.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma elõfordulhat, hogy nehézkesen nyílik csak meg szerelme elõtt, vagy egyáltalán nem, ami részben annak is köszönhetõ, hogy kissé bizonytalan még magában is. Ha így van, ne siesse el a dolgot, s adjon elegendõ idõt annak, hogy kiforrja magát, s csak aztán avassa be szerelmét is a részletekbe, ha már önmagában sikerült letisztáznia mindent.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai nap, meglehetõsen korán kezdõdhet az ön számára, kedves Skorpió, s minden bizonnyal nem is lesz túl egyszerû, azonban, ha sikerül letudnia ma aktuális feladatainak az oroszlán részét, akkor bizony nem kis elismerésre számíthat majd. Arra azért mindenképpen ügyeljen, hogy nehogy túlhajszolja magát, mert annak most könnyen az egészsége láthatja kárát!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-05-05

Szűz

Ma némi, szerelmi kalamajkába keveredhet, ami akár odáig is juthat, hogy igazságtalanul megvádolják, azonban, ahogy halad elõre a nap, egyre inkább kezd fény derülni ártatlanságára, s estére már újra visszaállhat a béke, kérdés, hogy ennek mennyire örül, azok után, hogy majdnem, hogy tönkretették az egész napját, talán még kapcsolatát is azzal, akit alapvetõen annyira szeret. Ne hagyja büntetlenül a dolgot, egy kis szidalmazás, esetleg megleckéztetés még senkinek sem ártott, csak ne vigye túlzásba!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Meglehet, kedves Szûz, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A szerelem mindig kiszámíthatatlan utakra tereli az embert, sokszor olyanokra, melyeken azelõtt még sosem járt, ám talán éppen ezért ez a legizgalmasabb dolog az életben! Hunyja le a szemét, engedje el magát, s hagyja, hogy vezessék!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Vízöntõ, ugyanis minden szava igen erõteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja õrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: