Szűz

Amennyiben mostanság csalódás érte, s esetleg még nem sikerült bizonyos dolgokat feldolgoznia vele kapcsolatban, itt az ideje, hogy elvarrja az utolsó érzelmi szálakat is, hogy elkezdhessen újra a jövõ boldogságára koncentrálni. Amennyiben tartós kapcsolatban él, kedves Szûz, ne tartson attól, hogy sebezhetõvé válik, ha kiadja érzéseit, hisz, ha valaki igazán szeret valakit, az soha nem él vissza a másik bizalmával, érzéseivel! Bízzon kedvesében!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha tisztábban akar látni jelenlegi kapcsolatában, ma tegye félre kicsit az érzelmeket, s nézze teljesen objektíven, logikusan a dolgokat. Néha jó, ha az ember eltávolodik, s kívülrõl is próbál rálátni egy kicsit szerelmi életére, ugyanis, sok mindenre fény derülhet egy-egy ilyen alkalommal, amit amúgy elhomályosítanak a szem elõl az érzelmek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, akire még idén rátalál a szerelem

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: