Rák

A mai napon, feladatainak elvégzése jelentõsen befolyásolhatja magánéletét, ami kissé megzavarhatja szerelmi kapcsolatát is. Muszáj lenne valahogy szétválasztani a kettõ, ami bizony néha nem egyszerû. Vonja be szerelmének tárgyát is a megoldás keresésébe, hogy közösen találjanak valamilyen hosszútávú megoldást az új helyzetre.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Míg alapvetõen jól alakul ma szerelmi élete, kissé türelmetlenné válhat kedvese irányába. Ennek számos oka lehet, talán a nem kellõen impulzív párbeszéd, talán vágyaik különbözõképpeni megélése okozza a felfokozott lelki állapotot. Lazítsa el magát, kedves Skorpió, egy kényeztetõ fürdõvel, vagy egy bögre kakaóval, egy jó filmmel és némi nassolnivalóval, lehetõleg egyedül. Meglátja, utána, mintha kicserélték volna...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-02-04

Szűz

Néha egy aprócska, romantikus gesztus kifejezõbb, mint bármilyen drága, vagy vágyott ajándék, ezért, ha már meg akarja jó kedvében lepni szerelem tárgyát, akkor valami ilyesmiben gondolkodjon. Ha most jól eltalálja, mire is vágyik õ igazán, amihez nem, vagy alig kell pénz, akkor egyenesen üdvözülhet ma a szemében, kedves Szûz, hisz erre biztos senki nem gondolt még vele kapcsolatban!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A mai napon nagy izgalmak várhatnak önre, akár szingli, akár párban él. Ha az elõbbi, akkor ma nagy eséllyel telibe találhatja Ámor nyila, amikor a legkevésbé számít rá, de olyannyira, hogy egyszerûen azonnal teljesen belezúg az illetõbe, hogy még aludni sem bír majd. Ha pedig utóbbi, ma egy rendkívül izgató, új figurába bonyolódhat kedvesével a hálószobában, ami õrjítõvé teheti éjszakáját! Ez az ön napja lesz, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: