Skorpió

Igyekezzen úgy igazítani a szálakat ma, kedves Skorpió, hogy azok mind az ön kezében fussanak össze, különben, ha mindent hagy a maga útján zajlani, egy meglehetõsen kilátástalan szerelmi szituáció kellõs közepén találhatja magát, ez pedig nem biztos, hogy azt az izgalmas élményt is eredményezi majd, amire éppenséggel vágyik. Ezt megelõzvén, uralkodjon ösztönein, s csak akkor adja teljesen ki magát, ha biztos a szerencsés végkimenetelben!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Meglehetõsen szenvedélyes hangulatában érezheti magát, kedves Szûz, ami szíve választottjának is hamar fel fog tûnni, akár együtt vannak, akár még csak alakulóban van önök között valami. Bármelyik verzió is a valós, annyi biztos, hogy ez igen jót tehet a kapcsolatuknak és sokat segíthet annak további mélyítésében, így ne is fogja vissza magát, s fejezze ki nyíltan érzelmeit!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Talán az elmúlt napok stresszhelyzeti, vagy éppen bizonyos pénzügyi aggodalmai miatt, kissé elhalványodhatott kapcsolata kedvesével. Nos, kedves Vízöntõ, ami beszürkült, annak a legjobb módja, hogy feldobjuk az, ha egyszerûen újrafestjük! Gondolja át, miért is választotta hajdan kedvesét, s szeressen bele újra úgy, mint egy kiskamasz! Meglátja, hamar átjárja majd õt is ez az izgalom, ha ezt sugározza felé, s jó eséllyel, hamar újra megtáltosodik majd!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: