3. Skorpió

A Skorpiók olyanok, mintha rendelkeznének egy beépített hazugság-érzékelővel. Könnyedén rájönnek, ha valaki be akarja csapni őket, és az illetővel utána nem kegyelmeznek, azonnal rácsapják az ajtót a csalóra. A hamisságot egyszerűen nem tűrik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Vízöntő

Legtöbb esetben a Vízöntők könyörületesek és képesek megbocsátani, mert tudják, hogy minden ember hibázhat. Azonban egyszer belefér minden ember részéről egy hazugság, de már kétszer nem bocsátja meg a Vízöntő sem, ha átverik. Az életüket elvek alapján élik, amelyekhez hűen ragaszkodnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amit minden csillagjegynek meg kell értenie 2020 április végéig.

5. Halak

Nem minden ember örül annak, ha a legjobb barátja Halak csillagjegyű. Miért? Mert ez az ember kíméletlen őszinteséggel megmondja a frankót. Ami a szívén, az a száján, nem finomkodik, és nem nézi el a hamisságot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: