1. Kos

Mindig nevén nevezi a dolgokat, őszinte, sőt olykor annyira, hogy képes akár másokat feldühíteni. A Kos nem tudja elmismásolni a dolgokat, ő az egyenesség híve. Titkokat nem jó rábízni, mert hazudni, falazni sosem fog. Sokszor előbb beszél, mint gondolkodna.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Vízöntő

Mindig azon a véleményen van, hogy az igazsággal könnyebb szembenézni, mint a hazugsággal. Ezért van, aki kényelmetlenül érzi magát a Vízöntő társaságában. Nem tiszteli azokat az embereket, akik nem becsületesek. Néha, tévedésből, vagy elővigyázatlanságból képes hazudni, de a szándékos hazugságok távol állnak tőle.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehettek egymás lélektársai? Csillagjegyeitek asztrológiai elemei segítenek a válaszban!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: