Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A magabiztos és titokzatok lélektárs

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán olyan társat keres, aki éppúgy imádja a kalandokat, mint akiben rejtőzik valami titokzatos, aki izgalmas annyira, hogy felfigyeljen rá. Az Oroszlán magabiztos, önálló, nem mellesleg rendkívül büszke típus, aki imádja, ha ráirányul minden figyelem. Éppen ezért – bármilyen furcsán is hangzik – még lelki társának sem adja át a reflektorfényt. Párját, aki felnéz rá, aki tiszteli és elfogadja őt, a tenyerén hordozza. Ilyen társra az Ikrek, a Mérleg, a Nyilas és a Kos csillagjegyek között találhat. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp január 25. szombat – Bakok, Halak, Rákok, Ikrek, Skorpiók, Szüzek, Vízöntők van egy jó hírünk számotokra!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az igényes és odaadó lelki társ

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz magasra helyezi a mércét mindenkor, de a szerelem vonatkozásában különösen. Éppen ezért nincs könnyű helyzetben, nagyon nehezen találja meg lelki társát. Az ideális partner céltudatos, törekvő, épp olyan szorgalmasan és keményen dolgozik, mint ő, határozott, nem mellesleg legalább olyan odaadó, mint a Szűz. Hosszas keresgélés után társát a Skorpió, a Bak, a Rák és a Bika csillagjegyek között találhatja meg.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A harmonikus lélektárs

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg szintén magas elvárásokat támaszt az ideális társ felé. A szépség nagykövete lehetne, ezért a vonzó külső elengedhetetlen a számára. De nemcsak a külsőségek embere a Mérleg, az intelligencia ugyanilyen lényeges elvárás. A Mérleg életében a harmóniára, a lelki egyensúlyra törekszik. Párjától is ezt szeretné megkapni. Lelki társát az Ikrek, a Nyilas, az Oroszlán és a Vízöntő között érdemes keresnie.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-09

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A szenvedélyes lelki társ

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió nagyon érzékeny és nagyon mélyen érző típus. Olyan társra vágyik, akiben kihívásokra talál, aki erősen inspirálja őt, aki folyamatosan fel tudja ébreszteni a fantáziáját, akivel nem mellesleg mély és gondolatébresztő beszélgetéseket folytathat. A Skorpió hozzá hasonlóan szenvedélyes párra a Szűz, a Halak, az Oroszlán és a Rák csillagjegyek között találhat. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: