Oroszlán – A titokzatos feleség

Oroszlán csillagjegyűként igazán különleges személyiség vagy. Leendő férjedet is a titokzatosságoddal varázsolod el. Szépen-lassan nyílsz meg előtte, és még hosszú évekig meg fog lepődni olyan dolgokon, amelyeket addig még nem is tudott rólad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szívesen jártok majd el nagyobb társasággal szórakozni, párod barátai is kedvelni fognak és alig várják, hogy jobban megismerjenek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-22

Szűz – A sikeres feleség

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor alapvetően gyors észjárású vagy, tele vagy tervekkel és ötletekkel és állandóan töröd a fejed valamin. Nagyon jó hatással leszel a férjedre is, mindig mellette állsz és szívesen segítesz neki, ha szüksége van rá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kollégái irigykedni fognak azért rá, mert ennyire okos és sikeres felesége van! Kiegyensúlyozott életet éltek, gondoskodsz a stabil anyagi háttérről és előfordulhat, hogy te kezeled majd a pénzügyeket is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg – A társasági feleség

Mérleg csillagjegyűként lételemed, hogy társasági életet élj. Erről akkor sem mondasz le, miután megházasodsz. De miért is tennéd? Annyi a különbség, hogy a házasságkötés után már a férjeddel ketten mentek el a nagyobb összejövetelekre. Sokan elhanyagolják a barátaikat, miután megtalálták az igazit, de te nem ilyen típus vagy szerencsére.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kapcsolatotok az erős érzelmekre épül, közös barátaitok egy kicsit irigyelni is fogják a boldogságotokat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Nyilas érzi, hogy titkol valamit a párja, és addig kutakodik, amíg rá nem bukkan az igazságra.

Skorpió – A harcias feleség

Ha Skorpió a csillagjegyed, akkor egy harcias feleség válhat belőle. No, természetesen ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy állandóan egymásnak estek majd a pároddal, sokkal inkább gyermekien incselkedtek egymással.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A férjed imádni fogja, hogy a kapcsolatotok nem csak abból áll majd, hogy elhalmozzátok egymást szép szavakkal, hanem valódi szócsatákat vívtok. Az incselkedés és az izgalom az életetek része, ez tesz benneteket boldoggá.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: