Mérleg

A Mérlegek idei mumusai az ígéretek lehetnek, akár olyan formában, hogy ők ígérnek meg valamit valakinek túlságosan könnyelműen, és utána fejfájást okoz nekik a szavuk betartása, akár úgy, hogy nekik ígér meg valaki valamit, amire számítanak, de sajnos csak üres ígéret marad a dologból. Ha nem akarnak nagyot koppanni, akkor a Mérlegek ebben az évben csak azt vegyék készpénznek, amit már a hátuk mögött tudnak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpióknak a családjukkal kell nagyon óvatosnak lenniük idén, hiszen ha nem fordítanak a szeretteikre elég energiát, vagy nem állnak ott valaki mellett, amikor szükség lenne rájuk, akkor azt később nagyon bánni fogják. Néhány dolog akár családi összetűzésekhez is vezethet, ezeket jobb minél előbb tisztázni, és sértődés helyett megoldásokat, kompromisszumokat keresni, közben pedig nem elfelejteni, mennyire szoros a kötelék, különben a viták akár el is mérgesedhetnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-15 - A mai napon csak úgy tombolhat önben a szerelem kiszemeltje, kedvese iránt....

Nyilas

A Nyilasoknak azzal kell vigyázniuk, hogy jól osszák be a kreatív energiáikat, mert ebben az évben a kiégés veszélye fenyegetheti őket. Ha egyszerre akarnak túl sok mindent megvalósítani, akkor talán közelebb kerülhetnek a céljaikhoz, de az utolsó lépésekre nem marad elég erejük, így azokat nem fogják tudni megtenni. Jobb, ha az egész útra gondolnak, és inkább lassabban haladnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: