OROSZLÁN

Félreértések és kisebb viták fordulhatnak elő a hétvégén a partnereddel, aki valószínűleg elhanyagolva érzi magát. Talán a közelgő halottak napja miatt, de amúgyis kissé borongós a hangulatod, így te is könnyen felkapod a vizet. Ám a családdal töltött meghitt pillanatok és a halloweeni buli, amit szervezel, jót fog tenni a lelkednek.

SZŰZ

A hosszú hétvégén hihetetlenül szerencsés leszel, Szűz. Váratlan pénz állhat a házhoz, és még a párod is megkérheti a kezedet, akivel emlékezetes, és romantikus napokat töltesz együtt. Megéri elmenned a halloweeni partira, ahová elhívtak, mert ott valami ritka szerencsés dolog történhet veled, szingliként akár Nagy Ő-t is megismerheted.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-30 - Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki, mert...

MÉRLEG

Az egyedülállók nyissák ki a szemüket, mert ott van a környezetükben a leendő kedvesük! A párban élők szerelmi élete nagyszerűen alakul, és több új élmény is vár rájuk, nem beszélve a színes, gazdag társasági életről, amit élni fognak. A családlátogatás nosztalgikusan telik, és látva, hallva a szeretteid nehézségeit, szeretnéd őket anyagilag is kisegíteni.

SKORPIÓ

Néhány családtagod kellemes meglepetést okoz, ugyanakkor lesznek olyanok is, akik aggodalomra adnak okot. A következő napokban elkezdesz új állást keresni, vagy úgy dönthetsz, előléptetést kérsz a munkahelyeden. A szerelmi életed feszülten alakulhat, sokszor nem találjátok majd a közös nevezőt a társaddal, és könnyen összevesztek, de annál jobb lesz a békülős sz.x!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: