Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánok az egyik legidealistább jegy szülöttei közé tartoznak. Ez azt jelenti, hogy talán túl sokáig is keresik a megfelelő társukat, és sokáig fenntartják a lehetőséget, hogy találnak még jobbat. Mivel arra vágynak, hogy mindig legyen valaki, akit szerethetnek, ritkán maradnak egyedül. Inkább idealizálják a partnerüket, aminek az a veszélye, hogy amikor lehull szemükről a rózsaszín szemüveg, lehet, hogy továbbállnak. Ha viszont elköteleződik, számíthatsz a hűségére.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz többnyire csodálatosan fegyelmezett, megbízható partner. Sokkal megfontoltabb és aggodalmaskodóbb annál, mint hogy hirtelen lépésekre szánja el magát, legyen szó a kapcsolat kezdetéről vagy a kapcsolat felbomlásáról. Inkább a stabil kapcsolat és az elkötelezettség híve. Viszont alkalmanként túlzott rendmániája vagy túlzott kritikus hajlama megnehezítheti a hozzá való kapcsolódást, és gyakran felesleges feszültségek forrása lehet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-08

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérlegek képesek nagyon hamar beleszeretni valakibe, de érzelmeik nem mindig bizonyulnak tartósnak. Egy Mérleggel találkozva az lehet az érzésed, hogy amilyen gyorsan és váratlanul jött, olyan könnyen távozik az életedből. Ez nem jelenti azt, hogy ne akarná ő is elkötelezni magát, hisz számára kevés szebb dolog van az életben, mint a harmonikus párkapcsolat. Ha úgy érzi, megtalálta a társát, nagylelkű, áldozatkész és hűséges partnernek bizonyul.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió delejes vonzerejével nemcsak lenyűgözi partnerét, de gyakran féltékennyé is teheti. Mivel lételeme a csábítás és az, hogy minél több visszaigazolást nyerjen vonzerejéről, a legtöbb társasági összejövetelen kiprovokálja a csodáló pillantásokat, vagy flörtölni kezd. Általában azonban nem kell komolyan venni ezeket a jeleket, hiszen ez számára szükséges játék, az élet része, de többnyire nem lép túl egy határt. Ő maga sem áldozná fel a kapcsolatát hirtelen ötlettől vezérelve. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: