Ha igazán törődsz valakivel, egy idő után rájössz, mivel tudod őt a legjobban támogatni. Bármennyire is szeretnéd, ha a párod, a legjobb barátod, vagy a nővéred nyíltan elmondaná neked, hogy pontosan mi bántja, nem mindenki képes beszélni az érzelmeiről. Ha megtanulod, melyik csillagjegynek mik a sajátosságai, pontosan úgy tudod támogatni őket, ahogy nekik a legjobb. Ez a legtöbb, amit nyújtani tudsz nekik.

Kos (március 20. – április 19.)

Utálja felfedni a gyengeségeit bárki előtt. Ezért hajlamos dühössé vagy paranoiddá válni, ha az elfojtott szomorúságot nem bírja kezelni magában. Ha a Kos nagyon mérges, nem bírja irányítani az érzéseit, és ennek azok látják a kárát, akik éppen a közelében vannak – sokszor a szerettei is. Ha egy Kos személy mégis mélyen a bizalmába fogad, legyél nagyon büszke rá, és ne játszd el. Akivel megosztja a legbenső érzéseit és félelmeit, az nagyon sokat jelent számára.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (január 20-26.) -  Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben....

Bika (április 19. – május 20.)

Amikor valami nehéz dologgal küzd meg lelkileg a Bika, vagy súlyos negatív érzelmekkel kell megbirkóznia, nem szeret védtelennek tűnni mások előtt. Inkább magában rágódik és szenved, mintsem megossza valakivel, aki segítene a feldolgozásban. Ne csüggedj, ha a Bika nem beszél veled az érzéseiről. Általában véve nem tudja kiadni magából az érzelmeket. Ha valamiről beszélni akar veled, akkor valami igazi szörnyűségnek kellett történnie az életében.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: