Ikrek (május 21. – június 20.)

Nagyon szociális, társaságkedvelő csillagjegy. Ő biztosan keresni fogja a barátai, szerettei társaságát, hogy megbeszélje a problémáit. Számára a beszélgetés maga a terápia. Ha megbántod, azt tőle fogod tudni, nem tartja magában, ha valami bántja őt. Ha mégis valami olyan gondja támad, ami megtart magának, abból sajnos baja lehet. Ha túl sokáig nem hagyja nyugodni valami amit nem tud megosztani, akár depresszióssá is válhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák nagyon jól tudja, hogyan elemezze a saját érzéseit. De amikor valami igazán bántó történik vele, fizikai érintésre van szüksége, hogy feldolgozza az eseményeket. Azzal tudod a legjobban támogatni, ha megöleled, simogatod, és csendben ott vagy mellette. Amikor már megnyugodott és biztonságban érzi magát veled, egyszer csak magától kezd el beszélni. Nem kell neki különös bátorítás, tud és akar beszélni az érzéseiről, csak adj neki időt. Mindig akkor fog megnyílni, amikor szüksége van rá.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek megmaradnak barátnak

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: