NYILAS

A születési jegyedbe érkező Szaturnusz szinte kiköveteli, hogy mellébeszélés és ígérgetés helyett megfontolt, őszinte és becsületes legyél. Megnöveli a tanulási vágyadat is. Ez különösen akkor szerencsés, ha éppen egy továbbképzés lehetősége jön veled szembe. Nemcsak fárasztó kötelesség, hanem hasznos és előremutató időtöltés lehet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

A munkahelyeden most nem örülnek annak, hogy hajthatatlan vagy. A legkisebb szabálytalanságot sem tűröd, sőt még a tréfás helyzeteket sem érted. Ideje egy kicsit pihenni. Ha tanulsz, vagy külföldi kapcsolatokat ápolsz, esetleg egy másik ország kultúrája vonz, sok munkával és kitartással célt érhetsz. Ha tárgyalsz, figyelj nagyon a részletekre.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-01

VÍZÖNTŐ

Mindennel, amihez hitre lenne szükséged, fenntartással és távolságtartóan bánsz. Pedig nem csak kézzel fogható dolgok léteznek a világban. Ebben a hónapban például az emberi kapcsolataidban történhetnek megmagyarázhatatlan dolgok. Igyekezz mindennek a pozitív oldalát látni. Új kihívás előtt kérdezd meg magadtól, vajon mit profitálhatsz ebből a helyzetből.

HALAK

Az asztrológia úgy tartja, a Halak jegyének két ura van. A Jupiter és a Neptunusz. Ebben a hónapban ez a két égitest feszült kapcsolatba kerül egymással. Az egyik álmodozóvá, túlzóvá tesz, a másik azt várja, hogy legyél végre őszinte. Magaddal szemben is. Ha kapcsolatban élsz, a párodnak is ideje elmondanod, mik a valódi vágyaid. Maradj a realitás talaján, minden téren.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: